1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Ölümlü Dünya 2” filminin galasına ünlü akını

Ali Atay’ın Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’yle yazıp yönettiği “Ölümlü Dünya 2” filmi Cuma günü seyirciyle buluşacak.

“Ölümlü Dünya 2” filminin galasına ünlü akını

“Ölümlü Dünya 2” filminin galası bu akşam Kanyon’da yapıldı. TAFF Pictures imzalı filmin yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan’ın üstlendi. Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’yle yazdığı ve yönettiği filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım ve Sarp Apak rol alıyor.


Filmin galası ünlü akınına sahne oldu. Galaya Anıl Altan, Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil, Burak Yörük, Büşra Pekin, Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat,Cem Yılmaz, Cemal Can Canseven, Cengiz Bozkurt, Ayşe Kırca, Ebru Şam, Engin Öztürk, Ezgi Şenler, Buray, Fatma Topbaş, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz, Gupse Özay, Derya Karadaş, Hafsanur Sancaktutan, Halil İbrahim Ceyhan, Hande Subaşı, Hatice Aslan, Hazal Kaya, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Doğu, Murat Yıldırım ve Imane Elbani, Özge Özcar ve Sitare Akbaş katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin’den sürpriz proje

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir