1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Ölümlü Dünya 2” filmi yılın hasılat rekorunu kırdı, 200 milyona dayandı

Cemal Okan ile Timur Savcı’nın patronu olduğu Taff Pictures yıl biterken “Ölümlü Dünya 2” filmiyle salonlara damgasını vurdu.

“Ölümlü Dünya 2” filmi yılın hasılat rekorunu kırdı, 200 milyona dayandı

“Ölümlü Dünya 2” filmi 4 haftada toplam 1 milyon 470 bin 913 seyirciye ulaştı. Ali Atay’ın yönettiği komedi filmi, seyirci sayısında “Nefes Yer Eksi İki”den sonra haftanın en çok izlenen 2. filmi oldu. “Ölümlü Dünya 2”, yılın en çok hasılatına ulaşan film olarak da rekor kırdı.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan’ı buluşturan film, dört haftada 187 milyon 975 bin 877 TL hasılata ulaştı. Fark yaratan filmleri çeken Cemal Okan ile Timur Savcı’nın patronu olduğu Taff Pictures, yeni yılda da Barış Manço ve Zülfü Livaneli’nin aynı adlı eserinden yola çıkılarak çekilecek “Serenad” gibi yine çok konuşulacak filmlere imza atmaya devam edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Akbaba “Çırak” dizisiyle geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir