1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Kardeşlerim"in Ömer’i Bilal Yiğit Koçak’tan yeni proje, partneri kim oldu?

NGM’nin fenomen dizisi Kardeşlerim’de hayat verdiği “Ömer” karakteriyle yıldızı parlayan Bilal Yiğit Koçak haziran ayında film çekecek.

Kardeşlerim’in Ömer’i Bilal Yiğit Koçak’tan yeni proje, partneri kim oldu?

“Kardeşlerim”in yıldızı Bilal Yiğit Koçak’ın kariyerindeki yükselişi sürüyor. Atv’de ekrana gelen NGM imzalı dizide her hafta sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız SKY Film’le film anlaşması yaptı.

Çekimleri haziran ayında başlayacak olan film Burcu Yılmaz’ın sevgilisiyle buluşmak için yola çıkan bir genç adamın duygusal hikâyesiyle başlayan “Bir Ömrün Sonbaharı” kitabından yola çıkılarak çekilecek. Senaryosunu da Burcu Yılmaz’ın yazacağı filmin yönetmen koltuğunda Gizem Kızıl oturacak. Filmde Bilal Yiğit Koçak’ın partneri de Eylül Tumbar oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ömer dizisine veda edecek olan Ali Düşenkalkar’dan yeni dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir