1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kadir Doğulu'nun yeni filmi "Mitat" bugün vizyona girdi

Kadir Doğulu'nun yeni filmi "Mitat" 36 sinemada gösterime girdi.

Kadir Doğulu’nun yeni filmi “Mitat” bugün vizyona girdi

Kadir Doğulu’nun hem başrolünü oynadığı, hem de eşi Neslihan Atagül’le kurduğu Âlim Yapım adına Kazteleproduct’le ortak yapımcılığını üstlendiği “Mitat” filmi bugün seyirciyle buluştu. Doğu Yücel’in ‘Kimdir Bu Mitat Karaman?’ kitabından yola çıkılarak sinemaya aktarılan filmi Süleyman Arda Eminçe yönetti.

Filmde Otuzbeş yaşlarında özel bir şirkette muhasebeci olan ve eski bir apartmanda yalnız yaşayan Mitat’ın hayatı bir gece çalan kapı zilinin otomatiğine basmasıyla alt üst olur. Karmaşık bir cinayetin baş şüphelisi olan Mitat Karaman’ın sıradışı dedektiflik hikayesinin anlatıldığı kara komedi türündeki filmde Kadir Doğulu’ya Sinan Albayrak , Dilek Serbest, Beyti Engin, Bülent Çolak ve İpek Filiz Yazıcı gibi zengin oyuncu kadrosu eşlik etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Orlando Bloom’un yeni filminde bir Türk oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir