1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Farah Zeynep Abdullah "Bihter" filmine de ortak oldu

Farah Zeynep Abdullah başrolünü oynadığı gişe rekoru kıran "Bergen" filmine yapım ortağı olmuştu.

Farah Zeynep Abdullah “Bihter” filmine de ortak oldu

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü oynadığı TAFF Pictures imzalı “Bihter” filminin çekimleri 1 Mayıs’ta sona ermişti. Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yönettiği filmin başta Netflix’e çekildiği gündeme gelmişti ancak daha sonra Netflix’in filmi almadığı ortaya çıktı. Film için Farah Zeynep Abdulllah’ın “Bergen” filmini de yayınlayan Amazon Prime’la görüşüldüğü, anlaşma sağlanamazsa vizyona çıkacağı konuşuluyor.

Öte yandan Farah Zeynep Abdullah tıpkı Bergen filminde olduğu için projeye yapım ortağı oldu. 1800’lü yıllarda geçen “Bihter” filminin kreatif yapımcısı olan Abdullah, oyuncu seçimlerinden, senaryonun işlenişine kadar birçok konuda söz sahibi olmuştu, oyuncunun filmin montajına katılacağı da öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eğlence mekanında yere düşen Aras Bulut İynemli’yi beş kişi taşıdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir