1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Erkan Petekkaya'dan yeni film geliyor

Erkan Petekkaya "Bana Sor" adlı sinema filminde başrol oynuyor.

Erkan Petekkaya’dan yeni film geliyor

Erkan Petekkaya “Bana Sor” adlı sinema filminin çekimlerine başlıyor. Mavi Ay Sanat’ın yapımcılığını üstlendiği filmi usta yönetmen Metin Balekoğlu çekecek. Haziranın ilk haftası sete çıkması beklenen filmin çekimleri İstanbul’da başlayacak ve Adıyaman Kahta’da devam edecek. Senaryosunu Sezgin Irmak, Lütfü Albayrak ve Kurtuluş Balekoğlu’nun yazdığı “Bana Sor” filminde Erkan Petekkaya “Halil” rolüne hayat verecek. Petekkaya’nın gençliğini ise Devrim Kabacaoğlu oynayacak.

Dram türündeki filmde başlıca rolleri Özlem Maden (Dünya), Zeynep Gülmez (Feride), Enes Külahçı (Atakan), Aycan Koptur (Makbule), Umut Karadağ (Muhtar Rıfat) Sami Aksu (Pak Selo), Yavuz Pandiker (Yaman dayı), Erdem Kaynarca (Boran), Cansu Fırıncı (Mehmet), Sertan Erkaçan (İmam Toprak), Serbülent Soylu (Muhtar yardımcısı Bekir), Tevfik Kartal (Bakkal Hüseyin), İrem Bügroğlu (Gamze) Nazan Bayazıt (Zeliha) canlandıracak.

Filmin konusuna gelince; Adıyaman Kahta‘da 15 yılını hapiste geçirmiş ve hiç evlenmemiş ustabaşı Halil sevdiği kadının emaneti olan Bergüzar’ı korumak üzere Adıyaman’a getirir. Peki Halil verdiği sözü tutabilecek midir?

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Ayçin Turan’a flaş teklif… Partneri kim olacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir