1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bir flaş gelişme daha… Melis Sezen “Senden Önce” dizisinden ayrıldı

Kanal D’nin etkili senaryosuyla heyecanla beklenen yeni iddialı dizisi “Senden Önce”de İbrahim Çelikkol’la yolların ayrılmasının ardından Melis Sezen de projeden affını istedi.

Bir flaş gelişme daha… Melis Sezen “Senden Önce” dizisinden ayrıldı

Kanal D’nin merakla beklenen yeni işlerinin başında “Senden Önce” dizisi geliyor. D Media imzalı dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol’la yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yollar ayrılmıştı. Bu gelişmenin ardından Çelikkol’un canlandıracağı Hakan Dağıstan’ın eşi Merve’ye hayat vereceği duyurulan Melis Sezen de projeden affını istedi.

İlk olarak Alp Navruz’a teklif gitmişti

Dizinin başrol oyuncusu Hakan Dağıstan rolü için Alp Navruz’la yeniden görüşülüyor. Geçen aylarda proje çekilmeye karar verildiğinde ilk teklif götürülen isim Alp Navruz olmuştu. Dizinin kadın başrol oyuncuları için de görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Güvenatam dünya eğlence endüstrisini etkileyen 500 isim arasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir