1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Aytaç Şaşmaz'ın yerine Erdem Kaynarca geldi

Aytaç Şaşmaz'ın ayrıldığı "Eksik" adlı oyun 25 Ekim'den itibaren önce Baba Sahne, daha sonra Maximum Uniq Box'ta tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

Aytaç Şaşmaz’ın yerine Erdem Kaynarca geldi

Erdem Kaynarca son olarak “Hudutsuz Sevda” dizisine konuk olmuştu. Başarılı oyuncu Aytaç Şaşmaz‘ın ayrıldığı “Eksik” adlı oyunla tiyatro sahnesinde de seyirciyle buluşacak. İlk olarak 25 Ekim‘de Baba Sahne‘de tiyatro seyircisiyle buluşacak olan “Eksik”in galası 31 Ekim’de Maximum Uniq Box‘ta yapılacak.

Levent Can (Kartal), Erdem Kaynarca (Metin), Hande Doğandemir’i (Derya) buluşturan oyunu Aksel Bonfil yazıp yönetti. Datça’da bir çiftlik evinde geçen oyunda vazgeçmiş bir baba, çabalayan bir oğul ve
yorgun bir sevgilinin hikâyesi seyirciye sunuluyor. Metin (Erdem Kaynarca) annesinin bir trafik kazası sonucu komada olduğunu haber vermek için Datça’ya babası Kartal’ın (Levent Can) yanına gider. Yirmi dört saat içinde her şey değişir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç’ten Netflix’e iddialı bir dizi projesi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir