1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cem Yılmaz'ın "Do Not Disturb" filminin galası yapıldı

"Kara Komikler" serisinde yer alan Ayzek karakterinin hikayesini konu alan "Do Not Disturb" filmi, 29 Eylül Cuma günü Netflix'te 'de yayınlanacak.

Cem Yılmaz’ın “Do Not Disturb” filminin galası yapıldı

Do Not Disturb” filmi Cem Yılmaz’ın “Kara Komikler” serisiyle tanınan Ayzek karakterinin hikayesini konu alıyor. 29 Eylül Cuma günü Netflix’te ‘de yayınlanacak olan “Do Not Disturb” filminin galası dün akşam yapıldı. Feriye’de düzenlenen gecede Cem Yılmaz, rol arkadaşları Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Seda Akman, Can Yılmaz ve Selen Şenay‘la hazır bulundu.

Çağlar Çorumlu, Bige Önal ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da aralarında bulunduğu ünlü isimlerin de katıldığı gece Yol Project’in sahnesiyle devam etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kaan Urgancıoğlu’nun babalık provası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir