1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Melisa Aslı Pamuk’un Cem Karaca’nın Gözyaşları filminden ilk kareleri

İsmail Hacıoğlu’nun başrolünü oynadığı Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi şubatta gösterime girecek.

Melisa Aslı Pamuk’un Cem Karaca’nın Gözyaşları filminden ilk kareleri

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi merakla beklenen sinema filmlerinin başında geliyor. Yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu’nun oturduğu filmde Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın annesi Feride Balkan rolünü Melisa Aslı Pamuk canlandırıyor. Pamuk “Hollanda’da doğup büyüdüğüm için sürekli dinlediğim bir sanatçı olmasa da çok sevdiğim şarkıları var Cem Karaca’nın…Senaryoyu ilk okuduğumda beni en çok etkileyen şey Cem Karaca’nın özgürlüğü ve yaşam tarzı için ne kadar çok savaştığı oldu” dedi.

Melisa Aslı Pamuk filmde hayat verdiği Cem Karaca ile Feride Balkan arasındaki aşkla ilgili de “İlk görüşte bu kadar derin bir bağla bağlanmaları da beni çok etkiledi. Yıllarca birbirlerini çok sevmişler yorumunu yaptı. Filmde İsmail Hacıoğlu’na Fikret Kuşkan’ı baba Mehmet Karaca, Yasemin Yalçın’ı ise anne Toto Karaca rolleriyle eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
  Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’ndan aldatma iddialarına görüntülü yanıt

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir