1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Cem Karaca filmiyle ilgili flaş gelişme… İlkim Karaca teminat bedelini yatırdı

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın filmi mahkemelik olmuş ve mahkeme 90 milyon bütçeli filmin durdurulması için 3,5 milyon teminat bedelinin yatırılmasına karar vermişti.

Cem Karaca filmiyle ilgili flaş gelişme… İlkim Karaca teminat bedelini yatırdı

Cem Karaca’nın hayat hikâyesinden yola çıkılarak çekilen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi henüz vizyona girmeden mahkemeye taşınmıştı. 8 Şubat 2004’te aramızdan ayrılan efsane sanatçının eşi İlkim Karaca kendisinden izin alınmadan çekildiğini ve Cem Karaca’yı tüm gerçekliğiyle yeterince anlatacağına inanmadığını belirttiği filmin durdurulması için yasal haklarını kullanmıştı.

Mahkeme 26 Ocak’ta gösterime giren, İsmail Hacıoğlu’nun başrolünü oynadığı 90 milyon bütçeli filmin durdurulması için 3,5 milyon teminat bedelinin yatırılmasına karar verdi. Bu süre bugün akşam sona eriyordu.

Mahkemenin belirlediği son günde İlkim Karaca tarafından 3,5 milyon teminatının yatırıldığı öğrenildi. İki haftada 180 bin 434 kişilik gişe yapan Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya imzalı filmin mahkeme kararıyla durdurulma süreci kesinleşmiş oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Depremzede aileye yardım eden o ünlü oyuncu “Teşkilat”ın kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir