1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Cem Belevi'den bir film daha; "Hayatımız Roman"

Cem Belevi peş peşe rol aldığı film projeleriyle adından söz ettiriyor.

Cem Belevi’den bir film daha; “Hayatımız Roman”

Cem Belevi şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyuncu kimliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü popçu “Stalker” filminin ardından şimdi de “Hayatımız Roman” adlı filmde rol alıyor. Belevi filmde sadece başrol kadrosunda yer almakla kalmayıp müziklere de imza atıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan “Hayatımız Roman” filmini Savaş Sancak yönetiyor. Cavidan Balcı’nın yazdığı filmde Cem Belevi, Nihat’ın (Anıl Altan) abisi komiser Sedat rolüne hayat veriyor. Çanakkale’de çekilen filmde Nihat (Anıl Altan) ile Öykü (Aslı Bekiroğlu) bir benzinlikte bir cesedin yanında polise yakalanır ve birbirini hiç tanımayan iki kişi ortak bir maceranın içinde yer alır.

Filmde ayrıca Gözde Çığacı “Mine”, Funda Güray “Büşra”, Rüçhan Çalışkur “Halime”, Suat Sungur “Orhan Taşdelen”, Şebnem Özinal “Leman Duman”, Arzu Yanardağ “Suzan”, Dilara Büyükbayraktar “Melek”, Esra Ersoy “Derya”, Erman Cihan “İrfan”, Cengiz Okuyucu “Hilmi”, Sarp Bozkurt “Muhtar Osman”, Mehmet Küçük “Bülent”, Yusuf Irmak “Yunus”, Asya Özveren “Sevda”, Cemal Gönen “Recep”, İlhan Keskin “Mustafa Baygın”, Uğurcan Yanardağ “Emre”, Eylül Akdağ “Defne” rollerine hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Güzel Günler’e yeni flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir