1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Çekimleri sona eren C Takımı filmine pastalı kutlama

Bir grup arkadaşın başına gelen olayları anlatan Vahdet Erdoğan'ın komedi filmi "C Takımı" filminin şubat ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Çekimleri sona eren C Takımı filmine pastalı kutlama

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, yönetmenliğini Bora Onur‘un üstlendiği komedi filmi C Takımı’nın çekimleri tamamlandı. İstanbul’un farklı ilçelerinde yaklaşık bir ay süren çekimler sonrası filmin oyuncularından, Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Turgay Tanülkü alkışlar eşliğinde pasta keserek  çekimlerin  bitmesini kutladılar.

90’lı yıllarda ve günümüzde geçen, bir grup arkadaşın başına gelen olayları anlatan komedi filmi C Takımı’nın Şubat ayında vizyona girmesi planlanıyor. “Nasipse Olur” ve “Sil Baştan Kaynanam” filmleri ile tanınan yapımcı Vahdet Erdoğan; “Güzel başladı, güzel bitiriyoruz. Oyuncu arkadaşlarıma, sette çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Harika bir iş çıktı. Bundan sonraki notu izleyiciler verecek” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aytaç Şaşmaz’ın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir