1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Bodrum Seferi" filmi hangi ünlü oyuncuları buluşturdu?

"Bodrum Seferi" filminde başarılı oyuncu Sarp Bozkurt "Sefer" rolüne hayat veriyor.

“Bodrum Seferi” filmi hangi ünlü oyuncuları buluşturdu?

“Bodrum Seferi” filminin çekimleri şu günlerde Bodrum’da tüm hızıyla sürüyor. Film Sarp Bozkurt, Sedef Şahin, Ebru Kural, İrfan Kangı, Can Verel, Asuman Dabak, Suzan Kardeş, Tarık Pabuççuoğlu, Serhat Boylu, Kahraman Sivri, Ali İpin, Soner Türker, Ahmet Dursun, Bensu Küçükaka ve Zilan Duru’yu buluşturdu. Yapımcılığını Bahattin Öztürk ve Recep Akdağ’ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda da Recep Akdağ oturuyor.

Cast Direktörlüğünü Ebru Acar ve Bade Bingöl’ün yaptığı Bodrum Seferi filmin konusuna gelince; hayatı boyunca köyünden dışarı hiç çıkmamış olan Sefer’in (Sarp Bozkurt) rüyalarına sürekli bir tatil beldesi girmektedir. Neresi olduğuna dair bir fikri bile olmayan Sefer, tesadüf eseri oranın Bodrum olduğunu anlar ve bütün köyün de desteğiyle her şey dahil bir tatil köyüne gitmek için yola koyulur. Fakat her şey dahil midir? Sakar Sefer başına neler geleceğinden habersizdir.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin başrol oyuncularından ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir