1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Bihter” filminin Nihal’i Helin Kandemir: Babam vefat edince filmi bırakacağımı zannettiler

Prime Video’da 16 Kasım’da yayınlanan “Bihter” filminin Nihal’i Helin Kandemir film çekimleri başlamadan 11 gün önce babasını kaybettiğini anlattı ve ““Bihter “çalışmaya da çok ihtiyacım oldu bir dönemde buldu” dedi.

“Bihter” filminin Nihal’i Helin Kandemir: Babam vefat edince filmi bırakacağımı zannettiler

“Bihter” filmi son günlerin en çok tartışılan filmlerinden biri oldu. Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yönettiği, Merve Göntem’in yazdığı filmin Nihal’i Helin Kandemir, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu. Geçen 27 Şubat’ta babası Murat Kandemir’i 47 yaşında lösemi nedeniyle kaybeden 19 yaşındaki oyuncu “Bihter çalışmaya da çok ihtiyacım oldu bir dönemde buldu. Şu an yaptığım tiyatro oyunu için de geçerli bu… Bu hayat bize ihtiyacım olanları veriyor. O yüzden bir yüz resme baktığımızda şimdi şimdi o dönem sette olmamın bana ne kadar iyi geldiğini fark ediyorum. Babamı kaybettikten 11 gün sonra sete çıktım. Bizimkiler bir de ben bırakacağım muhtemelen işi diye zannetmişti. Hiç öyle bir şey yapmak istemedim, hayata sıkı sıkı tutunmak gerektiğini düşünüyorum. Her ne olursa olsun bazen gerçekten zamanı biteni sakince uğurlamayı öğrenmek gerekiyor” dedi.

Filmde Osman Sonant’ın oynadığı babası Adnan beye hayran, onun yeni bir evlilik yapmasını istemeyen bir genç kıza hayat veren Helin Kandemir, “Benim de aynı öyle bir baba kız ilişkim vardı. Ben babamı çok beğenirdim, varlığını, ruhunu, tavrını, tutumunu… Konuşmaktan da biraz imtina ettiğin bir konu… Beni bir tık hala kilitleyen bir durum… Ama işimi, mesleğimi yaparak açıldığım, iyileştiğim bir hikaye benim için… Şimdi Allah rahmet eylesin, çok mutlu olsun inşallah… Beni görüyordur, izliyordur ki biz bu işi çok konuştuk… O yüzden bu iş benim için başka bir yerde Bihter…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Oyuncak Oynuyorum TV”nin fenomenleri Öykü ve Masal’dan “Oyunda Kal” filmi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir