1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

”Bahar” dizisinin Can’ı Fehmi Karaarslan’dan “Tebdil” oyunu

Son olarak ”Bahar” dizisinde seyirci karşısına çıkan Fehmi Karaarslan yeni oyunu “Tebdil”le de seyirciden büyük ilgi görüyor.

”Bahar” dizisinin Can’ı Fehmi Karaarslan’dan “Tebdil” oyunu

“Kirli Sepeti”nin ardından “Bahar” dizisinde hayat verdiği “Can” karakteriyle seyirci karşısına çıkan Fehmi Karaarslan aynı zamanda başrol oynadığı tiyatro oyunlarıyla da adından söz ettiriyor. “Gomidas” oyunuyla hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da büyük beğeni toplayan Karaarslan şimdi de yeni oyunu “Tebdille büyük ilgi görüyor.

Fehmi Karaarslan afişteki kendi çocukluk fotoğrafını kullandı

Ahmet Sami Özbudak’ın yazıp yönettiği Tebdil” oyununda Fehmi Karaarslan yıllar sonra birbirlerinin yaralarına dokunan Süleyman ve Talat adlı ikiz kardeşlere hayat veriyor. 23 Nisan’da Pops Balat’da prömiyerini yapılan oyunun kadrosunda Özge Borak (Nilay), Burak Üzen (Maviş), Erkan Akbulut (Hakkı) ve Gülşah Fırıncıoğlu (Zeynep) yer alıyor. Gerçek hayattan alınmış bir hikâyeyi sahneye taşıyan Tebdil oyununun Aygen İncel tarafından tasarlanan afişinde Fehmi Karaarslan’ın çocukluk fotoğrafı kullanıldı.


Oyunun konusuna gelince;  Balat’ta kendi küçük krallığını kurmaya çalışan Süleyman ve onun can dostları Maviş ve Hakkı hayatın eğlenceli bir o kadar karanlık taraflarında gezinir. Bu kafadarların günübirlik rutinine tanıklık ederken bir gün Zeynep her şeyi altüst edecek bir teklifle kapıdan içeri girer. Bu davetsiz misafir, hem geçmişi hem de Süleyman ve Talat’ın karanlık tarafını kazmaya başlar. Böylece Süleyman’ın Nilay ile yıllanmış ve çalkantılı aşk serüveni de sekteye uğrar. Bir yandan aşk serüveni diğer yandan hesaplaşmalar tüm dengeleri altüst eder. Seyirci için bir tarafta olmak imkânsızlaşacaktır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasemin Allen “Bahar” dizisine geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir