1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Arap Kadri ve Tarzan" filminin oyuncuları okuma provasında buluştu

Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın başrolünü paylaşacağı "Arap Kadri ve Tarzan" filminin ekibi ilk kez bir araya geldi.

“Arap Kadri ve Tarzan” filminin oyuncuları okuma provasında buluştu

Ünlü karikatürist Tekin Aral‘ın Arap Kadri karakteri beyaz perdeye taşınıyor. Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memilli ve Zeynep Çamcı‘nın oynayacağı film, 15 Aralık’ta vizyona çıkacak. Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk‘un yöneteceği “Arap Kadri ve Tarzan” filminde, Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memilli, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu ve Neslihan Yeldan gibi tecrübeli ve sevilen oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını PH7, DMC ve Netd‘nin üstlendiği filmin oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen‘in yazdığı filmin provası keyifli anlara sahne oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın 3. sezonundan ilk görüntüler ve yeni oyuncular

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir