1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Arap Kadri ve Tarzan filminin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Usta karikatürist Tekin Aral’ın unutulmaz çizgi romanı "Tarzan ve Arap Kadri" sinemaya aktarılıyor. Film şimdiden büyük merak konusu oldu.

“Arap Kadri ve Tarzan” filminin kadın başrol oyuncusu belli oldu

“Arap Kadri ve Tarzan” filminin hazırlıkları sürüyor. Powehouse7 Film, DMC, NETD ortaklığında çekilecek filmin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturacak. Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in kaleme aldığı filmde “Arap Kadri”yi Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracak. 15 Aralık’ta vizyona girmesi planlanan filmin başrol kadın oyuncusu Zeynep Çamcı oldu.

Çekimlerinin 20 günde tamamlanması planlanan filmde Çamcı, Arap Kadri‘nin varlığından haberdar olmadığı kızı “Hülya”ya hayat verecek. Tekin Aral’ın İlk kez 1976 yılında Fırt dergisinde İrfan Sayar’ın fırçasıyla boy gösteren Tarzan ve Arap Kadri, ormandaki eğlenceli ortamı çizgi roman severlere aktarıyordu. “Arap Kadri ve Tarzan” filmi de orman sahneleriyle açılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Arap Kadri ve Tarzan” filminin kadın başrol oyuncusu belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir