1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Arap Kadri ve Tarzan filminin afişi yayınlandı

Emre Kavuk'un yönettiği "Arap Kadri ve Tarzan" filmi Arap Kadri'nin, ormanda yaşarken bir anda ortaya çıkan kızının ve ormandaki rakibi Tarzan'ın zoruyla İstanbul'a geri dönüş hikâyesini anlatıyor.

Arap Kadri ve Tarzan filminin afişi yayınlandı

“Arap Kadri ve Tarzan”  filmi 15 Aralık’ta vizyona girdi. Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen‘in yazdığı filmin afişi yayınlandı. Emre Kavuk‘un yönettiği filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memilli, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu ve Neslihan Yeldan rol alıyor. Tekin Aral’ın yarattığı, Latif Demirci’nin çizdiği Arap Kadri ve Tarzan karakterleri Fırt dergisinden sonra ilk kez sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Film 3 aylık bir çalışmanın sonucunda tasarlanan bir köyde çekildi. Film Arap Kadri‘nin, ormanda yaşarken bir anda ortaya çıkan kızının ve ormandaki rakibi Tarzan‘ın zoruyla İstanbul’a geri dönüş hikâyesini anlatıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melek Baykal’dan yeni reklam kampanyası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir