1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Arap Kadri ve Tarzan” çizgi romanı film oluyor, Arap Kadri'yi ünlü aktör oynuyor

Tekin Aral’ın Fırt dergisinde çizdiği "Tarzan" adlı unutulmaz çizgi romandan yola çıkılarak hazırlanan sinema filmi yakında sete çıkıyor.

“Arap Kadri ve Tarzan” çizgi romanı film oluyor, Arap Kadri’yi ünlü aktör oynuyor

“Arap Kadri ve Tarzan” filminin çekimleri ay sonunda başlıyor. Tekin Aral’ın İlk kez 1976 yılında Fırt dergisinde İrfan Sayar’ın fırçasıyla boy gösteren Tarzan ve Arap Kadri, ormandaki eğlenceli ortamı çizgi roman severlere aktarıyordu.

Romanda kural tanımaz bir adam olan Arap Kadri, şehir hayatına uyum sağlayıp ormana gelmiş, ormanda adil bir düzen kurmuş olan Tarzan’ın ortamını bozunca da çatışmalar yaşanmıştı.

Büyük ilgi gören ve tutkunları tarafından koleksiyonları yapılan çizgi roman yıllar sonra sinemaya aktarılacak. Filmde Arap Kadri’yi Ahmet Mümtaz Taylan oynayacak.

Alp Çağrı Günal ve Samsun Demir’in yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerinin yaklaşık 20 gün sürmesi planlanıyor. “Arap Kadri ve Tarzan” filminin yönetmen koltuğunda Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk oturacak. Şimdiden merak uyandıran filmin görüntü yönetmenliğini Ömer Yılmaz yapacak. Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen’in yazdığı filmde Tarzan’ı hangi aktörün canlandıracağı ise merak konusu… Powehouse7 Film, DMC, NETD ortaklığında çekilecek filmin 15 Aralık’ta vizyona girmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fenerbahçe filmi “Zaferin Rengi”nin kadrosuna 2 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir