1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Alina Boz'dan sevgilisi Umut Evirgen'e destek

Umut Evirgen'le geçen ay sürpriz bir beraberliğe adım atan Alina Boz yeni filmini Adana'da seyirciyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşayan sevgilisine destek verdi.

Alina Boz’dan sevgilisi Umut Evirgen’e destek

Alina Boz ile Umut Evirgen‘in sürpriz ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. Sık sık beraber tatile giden çift son olarak Paris’e girmişti. Her yerde el ele, göz göze olan çift iş konusunda da birbirlerine destek oluyor. Umut Evirgen’in geçen yaz çektiği “Annesinin Kuzusu” filmi Türkiye prömiyerini 18-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yapacak.

Alina Boz hem filmden bir kareyi, hem de afişi paylaştı. Sevgilisinin yanı sıra filmde başrol oynayan Selin Şekerci, Necip Memili, Kubilay Aka’yı da etiketledi ve “Ödülünüz bol olsun” mesajını yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bol starlı “Broadway in Istanbul Vol.2” müzikalinin onur konuğu Nilgün Belgün

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir