1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ahmet Kaya filminin yapımcısından açıklama: Vizyonla ilgili hiçbir engelimiz yok

Müzik dünyasının efsanevi ismi Ahmet Kaya’nın vatana dönüş hikayesini anlatan Ahmet’in Türküsü filmi 1 Mart’ta vizyona girecek.

Ahmet Kaya filminin yapımcısından açıklama: Vizyonla ilgili hiçbir engelimiz yok

Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler’in başrolünü oynadığı “Ahmet’in Türküsü filminin 1 Mart’ta seyirci ile buluşacağı açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya zehir zemberek bir açıklama yaparak filme destek vermeyeceklerini açıklamıştı. Kudret Sabancı’nın yönettiği filmin yapım şirketi Erbay Medya vizyon konusunda önlerinde bir engelin bulunmadığını belirtti ve şu paylaşımı yaptı:

“Kamuoyuna Duyuru… Müzik dünyasının unutulmaz ismi Ahmet Kaya’nın hikâyesini farklı bir pencereden anlattığımız ve heyecan duyduğumuz Ahmet’in Türküsü filmi hakkında son günlerde çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberler bizleri çok üzmüştür. Filmimiz hakkında daha önce başlatılan yasal süreç lehimize sonuçlanarak kesin kararla tamamlanmış olup filmin vizyona girmesiyle ilgili önünde hiçbir engel kalmamıştır. Duayen isim Ahmet Kaya’yı çok özel anılarla anlattığımız ve sevenleriyle buluşturmak istediğimiz filmimiz cuma günü tüm sinemalarda vizyona girecektir…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir