1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Abdullah Oğuz'un merakla beklenen Fenerbahçe filmi "Zaferin Rengi"nin Peyker'i belli oldu

Televizyon ve sinema tarihinin unutulmaz dizi ve filmlerine imza atan Abdullah Oğuz'un Zaferin Rengi filmi merakla bekleniyor.

Abdullah Oğuz’un merakla beklenen Fenerbahçe filmi “Zaferin Rengi”nin Peyker’i belli oldu

“Zaferin Rengi” filmi heyecanla bekleniyor. Duayen yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz‘un uzun yıllardır hayali olan film, işgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden etkileyici dille anlatacak. Kubilay Aka‘nın başrol oynayacağı filmin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Çok sayıda kadın yıldızla görüşen Abdullah Oğuz, “Peyker” rolü için duru güzelliğiyle dikkat çeken Gülper Özdemir‘de karar kıldı. Peyker, Sultanahmet’te doğup büyümüş, Almanca bilen Bosna göçmeni, modern ve bilinçli bir kızdır.

Abdullah Oğuz‘un patronu olduğu ANS Film’in imza atacağı dev prodüksiyonlu film eylül başında sete çıkacak. Çekimlerinin 8 hafta sürmesi planlanan “Zaferin Rengi”, 1918 – 1923 yılları arasında geçiyor. Fanatik Fenerbahçeli olan Kubilay Aka, filmde Fenerbahçe‘nin efsane futbolcusu Galip Kulaksızoğlu‘na hayat vermeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu role titizlikle hazırlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılmaz Erdoğan yeni dizisi “İnci Taneleri” hakkında ilk kez konuştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir