1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

3391 Kilometre’nin yapımcısından yeni bomba proje

Eserleri satış rekorları kıran genç yazar Beyza Alkoç’un kitaplarının tutkunlarını sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. Alkoç’un ilk film uyarlaması Azerbaycan gişesiyle beraber 1 milyonu geçen “3391 Kilometre” kitabının ardından yapımcıları peşinde koşturan bir diğer Beyza Alkoç kitabı  “Karantina” da sinemaya aktarılıyor. 

3391 Kilometre’nin yapımcısından yeni bomba proje

Sinema salonlarında son aylarda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Sektöre oldukça iddialı bir giriş yapan OTTO Entertainment, geçen yıl hakim hisselerini satın alıp ortak olduğu Böcek Yapım’la birlikte gerçekleştirdiği, Beyza Alkoç’un “3391 Kilometre” kitabından yola çıkarak aynı isimle çektiği sinema filmiyle 9 hafta vizyonda kalarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Genç yıldızlar Derya Pınar Ak ile Ahmet Haktan Zavlak’ı buluşturan film ülkemizde 921 bin 979 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başarmış, Azerbaycan gişesiyle beraber filmin izlenme rakamı 1 milyonu geçmişti. OTTO Entertainment ve Böcek Yapım geçtiğimiz günlerde de yazarın devam kitabı “0 Kilometre”nin sinema filmi uyarlaması için Beyza Alkoç ve yayıncısı İndigo ile el sıkıştıklarını duyurmuşlardı.

Tüm bu gelişmeler sıcağı sıcağına yaşanırken OTTO Entertainment yazarın sıkı takipçilerini heyecanlandıracak sürpriz bir gelişmeye daha imza attı. Melih Dinçer’in patronu olduğu OTTO Holding’in iştiraki olan şirket, yazarın uzun süredir yapımcıları peşinde koşturan “Karantina”nın sinema filmi uyarlaması için eser haklarını elinde bulunduran Alper Kıvılcım ve sahibi olduğu Movie Factory ile anlaştığı, filmin çekimleri için hazırlıkların başladığı haberi geldi. “Karantina” filminin şimdiden merak uyandıran yeni detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Neslihan Atagül’ün yeni Miami çıkarması
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir