1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

3391 Kilometre filmi gişeye damga vurdu

Ön satış başarısıyla dikkatleri üzerine çeken 3391 Kilometre filmi gişede ilk iki gününde 236 bin 113'lük gişe yaparak büyük bir başarıya ulaştı.

3391 Kilometre filmi gişeye damga vurdu

OTTO Entertainment ve Böcek Films’in imza attığı “3391 Kilometre” filmi gişeye sürpriz bir atak yaptı. İmza günlerinde uzun kuyruklar oluşan Beyza Alkoç’un aynı adlı kitabından uyarlanan film ilk gününde 99 bin 245, ikinci gününde 126 bin 868 bin seyirciye ulaştı.

Üç günlük açılış rakamı yarın açıklanacak olan ‘3391 Kilometre’ filminde Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak başrolleri paylaşıyor. Deniz Enyüksek’in yönettiği film, ismini Ege’nin incisi İzmir’den alan 18 yaşındaki İzmir, bir gece aldığı mesaj sayesinde Ege ile tanışır. Sosyal medya üzerinden tanışan İzmir ile Ege sohbet ettikçe, birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını ve birbirlerine olan aşklarını fark ederler. Fransa ve Türkiye arasında, tam 3391 kilometrelik mesafede bir aşka yelken açan İzmir ve Ege için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir