1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zeytin Ağacı'nın senaristi Nuran Evren Şit'ten bir önemli başarı daha

Zeytin Ağacı'nın senaristi Nuran Evren Şit, Meksika'da düzenlenen seminerlere katıldı ve gördüğü büyük ilgi üzerine çok duygulandı.

Zeytin Ağacı’nın senaristi Nuran Evren Şit’ten bir önemli başarı daha
Zeytin Ağacı“, “Atiye“, “Aşk Tesadüfleri Sever” gibi çok sevilen ve sektöre değer katan projelerin başarılı senaristi Nuran Evren Şit, Meksika’da onur konuğu olarak ağırlandı. Yazdığı diziler Latin Amerika’da da büyük yankı uyandıran Şit, CUDEC Eğitim Kurumları’nın davetlisi olarak Meksika’ya gitti.
Nuran Evren Şit, 1 hafta kaldığı Meksika’da çok sayıda seminer ve söyleşiye katıldı. Büyük ilgi gören Şit’in sohbetlerine Meksika’nın yanı sıra Kosta Rika ve Guatemala’dan da seyirciler katıldı. Etkinliklerde ünlü senariste yazdığı projelerin yaratım süreci ve senaryo yazarlığıyla ilgili merak edilen sorular yöneltti. Nuran Evren Şit, karşılaştığı yoğun ilgisi karşında zaman zaman duygusal anlar yaşadı.
thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un Taçsız Prenses dizisine 2 flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir