1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Zeytin Ağacı" sete çıkacak, "Yalı Çapkını"nın yönetmeni değişecek mi?

Netflix'in merakla beklenen "Zeytin Ağacı" dizisinin çekimleri temmuz ayına alındı.

“Zeytin Ağacı” sete çıkacak, “Yalı Çapkını”nın yönetmeni değişecek mi?

Zeytin Ağacı” dizisi Netflix‘in en sevilen yerli içerikleri arasında yer alıyor. Geçen aylarda OGM Pictures imzalı dizinin 2. ve 3. sezonunun peş peşe çekileceği açıklanmıştı. Yapılan programa göre Nuran Evren Şit‘in yazdığı dizinin ağustos ayında sete çıkması ve Burcu Alptekin‘in yöneteceği dizinin çekimlerinin kasım sonunda da bitmesi öngörülüyordu. Bu yüzden Yalı Çapkını‘nın yönetmeninin değişip değişmeyeceği de merak konusuydu.

Ancak son gelen haberlere göre şu an ilk bölümlerinin senaryosu hazır olan “Zeytin Ağacı” dizisinin bu yıl sadece 2. sezonu çekilecek. “Aile Dizilimi” konusuna olan ilgiyi artıran dizinin 3. sezon çekimleri bir yıl sonraya ertelendi.

İkinci sezonun çekimleri temmuz ayında başlayacak ve Burcu Alptekin dizinin sadece ilk bölümlerini yönetip daha sonra ağustos ortasında Yalı Çapkını setine geçiş yapacak.

Ayvalık’ta çekilen “Zeytin Ağacı“nda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi ünlü isimlerden oluşan eski kadronun tamamı yeni ekipte de yer alacak. Yeni bir ana cast karakterinin ekibe katılıp katılmayacağı konusunda ise net bir bilgi henüz yok.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Özçivit’e OGM’den bomba teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir