1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Türkiye Yılmaz Erdoğan'ın “İnci Taneleri”ni konuştu, dizi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı

Yılmaz Erdoğan'ın yıllar sonra ekrana döndüğü “İnci Taneleri” dizisi büyük bir atak yaptı ve birinci bölümüyle reytinglerde hem 3 kategoride de 1. sıraya yerleşti.

Türkiye Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri”ni konuştu, dizi ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı

Yılmaz Erdoğan‘ın ekrana dönüşü muhteşem oldu. Erdoğan hem yazıp hem de başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi dün sosyal medyayı salladı. Bütün bir akşam herkes başta bir akıma dönüşen Dilber’in dansı olmak üzere projenin hikâyesini konuştu. BKM‘nin imza attığı, Şenol Sönmez’in yönettiği dizi totalde 8.84, AB’de 9.59 ve ABC1’de 10.74 reytingle zirveye yerleşti

Dün akşam Maslak’ta dizinin ekibi ile beraber ilk bölümü izleyen Yılmaz Erdoğan yaptığı konuşmada “Kanalımızın temsilcileri burada… Bütün teknik ekibe, oyuncu arkadaşlara, herkese teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun… Başta Necati Akpınar olmak üzere Şenol Sönmez… Başladık bakalım sonu gelir inşallah” dedi.

Dün akşam dizinin ilk bölüm izlemesinde konuklara dizinin adına uygun olarak inci tanesi şeklinde tatlı ikram edildi. Azem adlı hapishaneden çıkan ir öğretmene hayat verdiği dizide Yılmaz Erdoğan’a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasemin Sakallıoğlu’nun Avustralya’da yaşadığı son dakika talihsizliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir