1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yiğit Özşener FOX’un “Şahane Hayatım” dizisinde

Yeni sezona birbinden iddialı yapım hazırlayan Ay Yapım’ın Ufak Tefek Cinayetler tadındaki yeni dizisi “Şahane Hayatım”ın hazırlıkları sürüyor.

Yiğit Özşener FOX’un “Şahane Hayatım” dizisinde

“Şahane Hayatım” dizisi Hilal Altınbilek ile Onur Tuna’yı buluşturdu. Güçlü kalem Meriç Acemi’nin yazdığı diziyi Çağrı Bayrak’ın yönetecek. Hilal Altınbilek’in görüntüsünü değiştirerek zengin bir ailenin gelini Şebnem’e hayat vereceği dizinin kadrosuna Serkan Keskin’in ardından çok güçlü bir oyuncu daha katıldı. Çok sayıda diziden teklif alan Yiğit Özşener, “Şahane Hayatım”la el sıkıştı.

Onur Tuna Cinayet büro başkomiseri Mesut’u, Serkan Keskin’in Şebnem’in geçmişinden gelen “Niyazi” rolünü canlandıracağı dizide Yiğit Özşener, Onur rolüne hayat verecek. Şebnem’in eşi Onur’un annesi Aysel de “Şahane Hayatım”ın çok karizmatik ve kilit karakterlerinin başında yer alıyor. Rolü kimin canlandıracağı merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Didem Balçın “Küçük Anne” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir