1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yeşim Ceren Bozoğlu Kanal D'nin "Yalan" dizisiyle anlaştı

Kanal D’nin Süreç Film imzalı yeni dizisi “Yalan”ın şubat ayı sonunda sete çıkması planlanıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu Kanal D’nin “Yalan” dizisiyle anlaştı

“Yalan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Hakan İnan’ın yöneteceği dizide Aslıhan Güner, işlemediği bir suç yüzünden 20 yıl cezaevinde yatan Melike Yılmaz’a hayat verecek. Dizinin kadrosuna güçlü oyunculuğuyla beğeni toplayan aynı zamanda eğitmen kimliğiyle sektöre birçok oyuncu da kazandıran Yeşim Ceren Bozoğlu katıldı. Geçen haftalarda “Yandaki Oda” dizisinin kadrosundan son anda ayrılan Bozoğlu, “Yalan”da Melike’nin (Aslıhan Güner) ablasına hayat verecek.

Senaryosunu Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş’ın kaleme aldığı dizide Feyyaz Duman “Kadir” rolüne hayat verecek. Kadir, Melike’nin öldürmekle suçlandığı eşi Kenan’ın Kapalı Çarşı’da kuyumculuk yapan kardeşidir. Ay sonunda sete çıkması beklenen dizide Eylül Tumbar “Duru”, Özge Borak “Berrin”, Renan Bilek “Emin”, Emir Benderlioğlu “Cengiz” karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kral Şakir’e İzmir’de Unutulmaz Gala
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir