1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma’nın yıldızının Kızılcık Şerbeti sevinci

Yasak Elma’nın yıldızı Biran Damla Yılmaz, RTÜK'ün 5 bölüm yayın durdurma cezası verdiği "Kızılcık Şerbeti" ekibine destek oldu.

Yasak Elma’nın yıldızının Kızılcık Şerbeti sevinci

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK’ün verdiği ceza nedeniyle bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Mahkemenin yürütmeyi durdurması ve RTÜK’ten de savunma istemesi nedeniyle karar haftaya kaldı. Bu nedenle uzayan karar süreci yüzünden “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak olmasına “Yasak Elma”nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz çok sevindi.

Güzel oyuncu aynı zamanda Melis Civelek’le “Yasak Elma”yı da yazan “Kızılcık Şerbeti”nin senaristi Zeynep Gür’ü etiketleyerek “Ay çok mutluyum akşam aynı saatte görüşüyoruz o zaman…” mesajını paylaştı. Zeynep Gür de Biran Damla Yılmaz’ın paylaşımını sayfasında yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam yayınlanacak mı? İşte son gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir