1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma'nın büyük finalinde 2 magazin bombası işleniyor

Yasak Elma dizisinin pazartesi ekrana gelecek büyük finalinde magazin dünyasının çok konuşulan 2 olayı da esprili bir dille ele alınacak.

Yasak Elma’nın büyük finalinde 2 magazin bombası işleniyor

Yasak Elma” dizisi planlanan tarihten bir hafta önce final yapıyor ve haftaya pazartesi ekrana gelecek 177. bölümüyle ekrana veda ediyor. Final fragmanında Ender ve Yıldız’ın “Bu sevda bitmez” sloganları dikkat çekti. Melis Civelek ile Zeynep Gür”ün kaleme aldığı dizide Caner ve Kumru’nun düğünü, peşinden aileyi sarsan ölüm ve sonrasında Ender ve Yıldız’ın arasındaki yılların getirdiği güçlü bağ etkili bir dille anlatılacak. Gündemdeki olay ve esprilere de senaryoda yer veren Melis Civelek ile Zeynep Gür bu kez çok konuşulan iki magazin olayını ele alacak.

Bu olaylardan biri geçmişte benzerini Hacı Sabancı’nın yaşadığı telefon karıştırma olayı, diğeri de Kadir Doğulu’nun son aldatma iddiasıyla gündeme gelen sosyal medya esprileri… 6 yıl boyunca pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin yokluğu sevenlerinde büyük bir boşluk yaratacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’nin sezon finalinde Hülya Soykan’dan Devin’e derin darbe
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir