1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nehir Erdoğan "Yasak Elma"dan ayrıldı mı?

Nehir Erdoğan'ın hayat verdiği Julia dizinin son bölümünde tutuklanmıştı.

Nehir Erdoğan “Yasak Elma”dan ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinde büyük finale haftalar kaldı. Bir değişiklik olmazsa 29 Mayıs’ta son kez ekrana gelecek olan dizi 6 yıl boyunca her sezon yeniden küllerinden doğmuş ve seyircinin vazgeçilmezleri arasında  yer almıştı. 178. bölümde veda edecek olan dizinin son bölümünde Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Julia Moren cinayet suçuyla tutuklanmıştı. Bu durum ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı yorumlarına neden olmuştu.

Ancak kulislerden sızan bilgiye göre Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı diziden Nehir Erdoğan  ayrılmadı. Yıldız her ne kadar bir daha Julia’nın yüzünü görmeyeceğini zannetse de Julia’nın intikam için yeni entrikalar çevireceği konuşuluyor. Dizinin 173. bölümünde ayrıca seyirciyi sarsacak bir kaza sahnesi olduğu da öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeytin Ağacı’nın 2. ve 3. sezonu ne zaman çekilecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir