1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yargı" dizisine yeni kötü adam geliyor

Ay Yapım’ın Kanal D için çektiği fenomen dizi “Yargı” 3. Sezonunda da her üç kategoride zirvedeye yer alıyor.

“Yargı” dizisine yeni kötü adam geliyor

“Yargı” dizisi üçüncü sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Sema Ergenekon’un muhteşem kalemi, Ali Bilgin’in başarılı rejisi ve oyuncuların güçlü performansları birleşince ortaya her hafta seyir zevki güçlü bölümler çıkıyor. “Yargı”nın dün akşam ekrana gelen bölümü Total’de ise 5,61 reyting, AB’de 6,17 reyting ve ABC1’de 6,68 reytingle birinci sırada yer aldı. Seyirciyi ters köşe sahnelerle bilmece çözmeye yönelten dizide Ilgaz ve Ceylin’in kızları Mercan’ın aranma süreci her hafta tansiyonu iyice yükseltiyor. Bu arada diziye yeni bir de kötü adam geliyor.

Usta aktör Arif Pişkin, fenonen dizinin kadrosuna iş insanı Kadir Adarlı rolüyle dahil oluyor. 68. bölümde ekibe katılan Arif Pişkin’in dizinin yeni kötü adamı olacağı konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şevket Çoruh eski eşiyle aynı dizide buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir