1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yanık Ülke dizisine 3 önemli oyuncu birden katıldı

"Yanık Ülke" dizisinde Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan başrolleri paylaşacak.

“Yanık Ülke” dizisine 3 önemli oyuncu birden katıldı

Yanık Ülke” kod adlı dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Süreç Film‘in FOX için çekeceği dizinin 21 Temmuz’da okuma provası yapılacak. Benal Tairi‘nin yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin çekimleri Urla, Karadağ ve İstanbul’da yapılacak. Sevda ve Kerem’in yurt dışında tesadüfler eseri tanışmalarıyla başlayan dizinin kadrosuna Gonca Vuslateri, Sanem Babi, Nazlı Bulum ve Çınar Yükçeker katılmıştı. Oyuncu seçimleri devam eden diziye tecrübeli oyuncu Aslı İçözü dahil oldu. İçözü, “Yanık Ülke”de Dilber karakterine hayat verecek.

Yanık Ülke‘nin kilit rollerinden Nüzhet‘e ise değerli oyuncu Arzu Gamze Kılıç hayat verecek. Nüzhet, Kerem’in (Serkan Çayoğlu) halası olarak seyirci karşısına çıkacak. Sırlarla dolu bir kadın olan Nüzhet, diziye yön verecek.

Dizide Sevda’nın annesi Perihan’ı ise Betül Çobanoğlu canlandıracak. Çobanoğlu, oldukça çilekeş bir kadına hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bambi lakaplı Eylül Tumbar’dan yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir