1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yan Oda’nın Simten’i Nazlı Çetin oldu

Star TV’nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi Yan Oda ay sonuna doğru sete çıkacak. Mehmet Barış Günger’in yazdığı dizinin oyuncu seçimi için çok titiz bir çalışma yapıldı.

Yan Oda’nın Simten’i Nazlı Çetin oldu

Çektiği dizi ve filmlerle hem televizyonda ve hem de dijital dünyada büyük fark yaratan bol ödüllü yapımcı Onur Güvenatam, Star TV için yine çok konuşulacak bir diziyi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. İki farklı ailenin aynı evde yaşamaya başlamasıyla yaşanan olayların ekrana taşınacağı diziye çok titiz bir oyuncu seçimi yapıldı. Dizinin kadrosuna son olarak Nazlı Çetin katıldı. “Dönence” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Çetin, yapılan oyuncu değişikliğinin ardından Yan Oda’nın yeni Simten’i oldu.

“Yan Oda” hem güçlü kadrosu ve hem de başarılı senaryosuyla şimdiden merak uyandırdı. “Yan Oda”yı sektörün en başarılı kadın yönetmenlerinden Çağrı Vila Lostuvalı çekecek. Dizide başlıca rolleri Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Ayda Aksel (Nurcihan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) paylaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı dizisinde büyük acı… Gözyaşları sel oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir