1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın seyirciyi çıldırtan son bölümü yine zirvede

Yalı Çapkını dizisi havaların ısınmasıyla beraber düşen reytinglere rağmen aldığı yüksek izlenme oranlarıyla dikkat çekti.

Yalı Çapkını’nın seyirciyi çıldırtan son bölümü yine zirvede

Yalı Çapkını’nın dün ekrana gelen bölümü dizinin sadık seyircisini isyan ettirdi. Aksiyonun hız kesmediği dizide tansiyon bir an olsun düşmedi. Dizinin en baştan planlanan hikâyesinde Seyran ile Ferit’in boşanması ve Ferit’in Pelin’le evlenmesi planı vardı. Ancak daha sonra hikâye farklı bir yöne girmişti. Şimdi ise tekrar genç çiftin boşanma kağıdına imza atması işleri değiştirdi. Seyircilerin büyük kısmı sosyal medyada hikâyenin gidişatına tepki gösterdi. Bu arada dizinin izlenme rakamları da havaların ısınmasıyla beraber düşen reytinglere rağmen beklentinin yüksek çıktı.

Üç kategoride de zirvedeki yerini koruyan dizi Tüm Kişiler’de 9.79, AB’de 8.20 ve ABC1’de 8.44 reyting aldı. Ateş Kuşları Tüm Kişiler’de 4.09 reytingle 3., AB’de 2.25’le 4., ABC1’de 2.99’la 3. oldu. Yurt dışı satışı nedeniyle 26. bölüme kadar süreden olan Tuzak ise Tüm Kişiler’de 0.51 reytingle 66., ABC1’de 0.55’le 49. oldu. AB’de ise en çok izlenen ilk 100 yapım arasına giremedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ufuk Bayraktar’lı “Benim Babam Bir Kahraman” filmi Babalar Günü’nde vizyonda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir