1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın senaristi değişiyor mu?

Yalı Çapkını dizisinin başarılı senaristi Mehmet Barış Günger'in yaş günü mesajı veda mesajı gibi yorumlandı.

Yalı Çapkını’nın senaristi değişiyor mu?

Yalı Çapkını dizisi cuma günü sezon finali yapacak. Yine çok konuşulacak ve heyecan yaratacak şekilde bitecek olan dizinin senaristi Mehmet Barış Günger doğum günü nedeniyle mesaj paylaştı ve şunları yazdı:

“Caanım fandom, 35 haftadır çoğalarak büyüdük, büyüyerek çoğaldık. İlk günden beri yorumlarınızı okuyup, sohbet odalarında çoğunuzu tanıma şansını yakaladım. (Siz bilmeseniz de) Sevinciniz sevincim, üzüntünüz üzüntüm oldu. Yaşadığınız her duygu çok özeldi benim için, olumlu – olumsuz bütün eleştirileriniz de öyle. O yüzden başta kıymet verip doğum günümü kutlayanlar olmak üzere herkese tekrar teşekkür ederim İyi ki siz…” 

Mehmet Barış Günger’in mesajında yeni sezonla ilgili bir şey yazmamasını diziye veda edeceği şeklinde yorumlayan bir grup fan “Yalı Çapkını Bırakma Günger” etiketiyle başarılı senaristi TT listesine taşıdı. Ancak Günger’in diziden ayrılmadığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Final bölümünü beraber izleyen Yasak Elma ekibi gözyaşlarına boğuldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir