1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını’nda Pelo’ya dayı geliyor

Star TV’nin Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’yı buluşturan dizisi Yalı Çapkını’nda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Yalı Çapkını’nda Pelo’ya dayı geliyor

“Yalı Çapkını” dizisinin 42. bölümü geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmamıştı. Geçen sezon sonunda diziden ayrılan ve yurt dışında gösterilen Pelin (Buse Buçe Kahraman) karakterinin ekibe dönmesi seyircide şok etkisi yaratacak. Kulislerde Pelin’in bebek beklediği haberiyle ailesi torun isteyen Ferit’i yine zora sokacağı iddiası dolaşırken ekibe güçlü bir oyuncunun da katılacağı konuşuluyor.

Bu akşam 42., yarın akşam da 43. bölümü seyirciyle buluşacak olan diziye söylentilere göre Pelin’in dayısı geliyor. Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay’ın kaleme aldığı dizide Pelin’e dayısının destek vermesi ve iki aile arasında çatışma yaşanması bekleniyor. Role hayat verecek oyuncu merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Bergüzar Korel’li “Düğüm” dizisinin çekimlerinde sona gelindi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir