1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yalı Çapkını"na hangi eski oyuncu geri dönüyor?

Yalı Çapkını dizisinin dün ekrana gelen bölümü yine reytinglere damgasını vurdu.

“Yalı Çapkını”na hangi eski oyuncu geri dönüyor?

Yalı Çapkını dizisi dün akşam yine 3 kategoride de reytinglere damgasını vurdu. Korhan ailesinin büyük oğlu Fuat Korhan’ın (Doğukan Polat) trafik kazasında öldüğü Star TV‘de ekrana gelen dizi seyirciye duygu seli yaşattı. OGM Pictures imzalı dizi Tüm Kişiler’de 11.46, AB sosyo ekonomik statüde 9.11, ABC1’de ise 10.67 reytingle zirvede yer aldı.

16 Haziran’da sezon finali yapması planlanan dizide önümüzdeki bölümünde bir de sürpriz var. Dizinin geçen yıl ekrana gelen bölümlerinde “Kolsuz Necip Usta” rolüne hayat veren değerli aktör Menderes Samancılar diziye geri dönüyor.

Samancılar’ın “Yalı Çapkını“nda sadece 1 bölüm konuk olacağı ve torununun vefatıyla sarsılan Halis Ağa’ya (Çetin Tekindor) başsağlığı ziyaretinde bulunacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filminin yıldızı Merve Dizdar’a Bergüzar Korel’den destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir