1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisine veda etti  

Yalı Çapkını dizisi her cuma reytinglere damga vuruyor.

Yalı Çapkını dizisine veda etti   

Yalı Çapkını dizisi bu sezon hem ekranda aldığı reyting, hem de dijital izlenme rakamlarıyla rekor üstüne rekor kırıyor. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yıldızını daha da parlatan dizinin ekibinden geçen günlerde Cansu Fırıncı ayrılmıştı. Fırıncı hikayesi başta planlandığı gibi ilerlemediği için yapım şirketiyle anlaşarak projeye veda etti.

Bu arada dizide bir ayrılık daha yaşandı. Cuma akşamlarına damga vuran rekortmen dizide Halis Ağa’nın arkadaşı Necip Usta rolüne hayat veren usta aktör Menderes Samancılar da artık konuk oyuncu olarak renk kattığı Yalı Çapkını’nda rol almayacak. Bu arada Samancılar, Adana’da çekilen Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’i buluşturan “Magarsus” dizisinin ekibine katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılın transferi Mehmet Aslantuğ hangi rolle dönüyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir