1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yalı Çapkını" dizisinde bomba ayrılık

OGM Pictures’ın Star TV için çektiği “Yalı Çapkını” dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor.

“Yalı Çapkını” dizisinde bomba ayrılık

“Yalı Çapkını” dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolünü paylaştığı dizinin yarın akşam ekrana gelecek bölümünde flaş bir ayrılık yaşanacak. Diziye 2. Sezonun başında Halis Ağa’nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet olarak dahil olan Binnur Kaya ekibe veda edecek.

Diziye vedası çok konuşulacak olan Nükhet karakteri, senaryo gereği sağlık sorunlarını çözmek için ayrılacak. Karakterin ileriki bölümlerde tekrar diziye geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu… Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizide Halis Ağa‘nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması büyük yankı uyandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Sıfır Kilometre” kitabının film anlaşması yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir