1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını dizisi sezonu nasıl açacak? Seyran ve Ferit kavuşacak mı?

Yalı Çapkını dizisi sezonu nasıl açacak? Seyran ve Ferit kavuşacak mı?

“Yalı Çapkını” dizisinin yeni sezon çekimleri dün başladı. Aynı gün yüzü olduğu giyim markası Defacto‘nun reklam çekimi için Boğaziçi Üniversitesi’nde kamera karşısına geçen Afra Saraçoğlu bugün sete çıktı. Güzel oyuncu çiçek yağmuruna tutuldu. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden uyarlanan diziyi bu sezon Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay yazıyor.

Star TV’de yayınlanan dizinin sezonu nasıl açacağı ise merak konusu… Geçen sezon sonunda Antep’e giden Ferit (Mert Ramazan Demir) vurulmuştu. Havalimanı ve hastane sahneleriyle başlayan diziyle ilgili kulislerde birçok söylenti dolaşıyor. Gelen duyumlara göre vurulma sonrası ağır bir ameliyat geçiren Ferit, artık onsuz nefes alamayacağı Seyran’dan bir dakika bile ayrılmak istemeyecek ve onu yeniden eşi, yani yalının genç hanımı olarak görmek isteyecek. Bakalım söylentiler gerçek çıkacak mı? Büyük aşkta dillere destan büyük kavuşma yani yeni bir nikah yaşanacak mı? İzleyip göreceğiz.

thumbnail
Önerilen Yazı
Songül Öden’in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir