1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı: Her hafta terapiye gidiyorum

FOX’un sevilen dizilerinden Yabani’nin başarılı başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı performansıyla beğeni topluyor.

Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı: Her hafta terapiye gidiyorum

Yabani dizisi ilk bölümünden beri salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Zor bir karakterin altından başarıyla kalkan dizinin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu. Düzenli olarak terapi aldığını anlatan Sarı “Terapiye gidiyorum, gitmek zorundayım. Oyunculuk yapan herkes gitmeli… Şu sebepten dolayı; sen mesela o gün evden geliyorsun çok mutlusun. Çocuğunu gömdüğün bir sahne çekeceksin. Beyin ve beden onu oyunculuk yapıyor gibi algılamıyor ki, onu gerçekten öyle algılıyor ve bu dengesizlik ileriki yıllarda sorun yaratabilir diye terapiye gidiyorum” dedi.

Terapistinin önerisi üzerine günlük tutmaya başladığını anlatan genç oyuncu “Terapist ‘Günlük yaz’ dedi. Günlük yazmaya başladım. Birkaç aydır öyle çözümlerle devam ediyoruz. O da çok iyi hissettiriyor. Haftada bir gün boş günüm oluyor. Onun içinde bir saat terapiye gitmek çok rahatlatıyor beni…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü” ne zaman sete çıkacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir