1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı’dan partneri Simay Barlas’a övgü yağmuru

Genç kuşağın gözde oyuncularından Halit Özgür Sarı, Yabani dizisindeki partneri Simay Barlas’la birbirlerine çok yakıştırılıyor.

Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı’dan partneri Simay Barlas’a övgü yağmuru

Yabani her Salı seyirciyi ekran başına topluyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan dizinin yakışıklı başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı etkileyici performansı ve partneriyle uyumuyla da beğeni topluyor. Başarılı oyuncu “Simay ile aramız çok iyi, çok şükür ki çok iyi… Simay çok iyi bir oyuncu… Çok yetenekli bir kız… Öyle bir partnerle oynadığın zaman seni de eviriyor oyunu” dedi.

 

Halit Özgür Sarı diziden sonra da yine Simay Barlas’la partner olabileceğini belirtti ve “Simay ile her zaman oynarım” diye konuştu. Sarı partneriyle bir kere bile gerilmediklerini de belirtti ve “Bizi ilk gün yapımda tanıştırdıklarında ilişkimiz tamamen dürüstlük üzerine kurulsun, dürüst olalım dedik… Çağatay hoca (Yönetmen M. Çağatay Tosun) ile de aynı şekilde… Bu dizi, Dolunay Soysert, Simay ve Çağatay hoca çok büyük hediye oldu bana…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kopuk dizisinin ekibi okuma provasında buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir