1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yabani" dizisinin yayın tarihi belli oldu

NTC Medya imzalı "Yabani" dizisinin yayın tarihi merak konusuydu, dizinin tarihli tanıtımının bu akşam yayınlanması gündemde...

“Yabani” dizisinin yayın tarihi belli oldu

“Yabani” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Osman Alkaş’ın yer aldığı dizinin tarihli tanıtımının yeni bir değişiklik olmazsa bu akşam yayınlanması planlanıyor.

Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler de rol aldığı dizinin kulislerde salı akşamları yayınlanacağı konuşuluyor.

Varlıklı bir aileden fidye için kaçırılan ardından sokaklara düşen Yaman’ın (Halit Özgür Sarı) hikâyesini konu alan dizinin ilk bölümünün de son anda bir değişiklik olmazsa 12 Eylül Salı yayınlaması düşünülüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Atatürk’ün yönetmeni Mehmet Ada Öztekin: “Atatürk, yetim kalmış bir çocuğu kahraman yapan ateşin öyküsü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir