1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ya Çok Seversen"in İlter’i Şerif Erol’un yeni adresi belli oldu

Usta oyuncu Şerif Erol son olarak Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı “Ya Çok Seversen” dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı.

“Ya Çok Seversen”in İlter’i Şerif Erol’un yeni adresi belli oldu

Şerif Erol’un rol aldığı “Ya Çok Seversen” dizisi 13. Bölümde ekrana veda edecek. Dizide “İlter” rolüne hayat veren usta oyuncunun yeni adresi belli oldu. Şerif Erol, Gold Film’in FOX için çekeceği “Kızıl Goncalar” projesiyle anlaştı. Çekimleri 15 Ekim’de başlayacak olan merakla beklenen dizide Erol, çok konuşulacak bir rolü canlandıracak.

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaşacağı “Kızıl Goncalar”da Şerif Erol, doktor Levent Alkanlı’nın (Özcan Deniz) babası Suavi Alkanlı’ya hayat verecek ve 28 Şubatçı bir hoca olarak seyirci karşısına çıkacak. Ömür Atay’ın yöneteceği iddialı diziyi ülkemizin önde gelen senaristlerinden Necati Şahin kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Açılan, Cem Karaca filminde “Mehmet Soyarslan”ı canlandıracak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir