1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölümü reytingte kaçıncı oldu?

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancektunan'ı buluşuran "Ya Çok Seversen" dizisinin birinci bölümünün reytingi "Kendi Düşen Ağlamaz"ın gerisinde kaldı.

Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölümü reytingte kaçıncı oldu?

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünü paylaştığı Ay Yapım imzalı ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin reytingleri merak konusuydu. Dün akşam seyirciyle buluşan dizi total’de 2.25 reytingle 5., AB’de 2.27 reytingle 2., ABC1’de ise 2.36 ile 4. sırada yer aldı. Dizi ilk bölümüyle reytinglerde beklentiyi karşılamasa da İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede de merakla izlendi. Dizinin 2. bölümünün izlenme oranları şimdiden merak konusu oldu.

TRT1‘in NGM imzalı dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi ise total’de 3.61, AB’de 2.38 ve ABC1’de 2.98 reytingle 3 kategoride de zirvede yer aldı. Kariyerinin ilk dizisini çeken başrol oyuncuları Eylül Tumbar ile Enes Koçak aldıkları güzel haberle havalara uçtu.

13. bölümde final yapacak olan Murat Ünalmış ile Melis Sezen‘in başrolünü paylaştığı “Gülcemal” dizisi de 2.58 reytingle 2., AB’de 1.67 reytingle 6., ABC1’de 2.32 reytingle 5. sırada yer aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Başkan filminin başrol oyuncusu Necip Memili, Tunceli Belediye Başkanı’yla buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir