1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin "Vermem Seni Ellere" dizisine 3 flaş isim

atv'nin yazlık dizisi "Vermem Seni Ellere"nin kadrosuna üç güçlü oyuncu katıldı.

atv’nin “Vermem Seni Ellere” dizisine 3 flaş isim

Vermem Seni Ellere” dizisinin oyuncu seçimi tüm hızıyla sürüyor. atv‘de haziran ayında ekrana gelecek dizi Ordu‘nun muhteşem atmosferinde çekilecek. Ali Balcı‘nın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Gülbike Sonay Üte kaleme alıyor. Dizide Buse Meral (Zeliş) ve Emre Bey (Mehmet) başrolü paylaşacak. AKN Film Akın Topuz imzalı dizinin kadrosuna 3 değerli oyuncu daha katıldı.


Ünlü aktör Fatih Al dizide “Şakir” rolüne hayat verecek ve dişli bir Karadeniz genci olan Zeliş’in (Buse Meral) babası olarak seyirci karşısına çıkacak. Şakir huysuz, geçimsiz, inatçı bir adamdır. “Vermem Seni Ellere”de Mehmet’in (Emre Bey) dedesi İdris’i usta oyuncu Cihat Tamer canlandıracak.

Karadeniz’in muhteşem oba ve yaylalarının görüntüleriyle görsel güzellik de sunacak olan dizinin belli olan diğer oyuncusu ise Filiz Ahmet... “Vermem Seni Ellere”de “Peri” rolüyle kamera karşısına geçecek olan başarılı oyuncu, köyün herkesin yardımına koşan şifacı ablasını oynayacak. Dizinin 20 Mayıs gibi sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dönence dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir