1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Veda Mektubu'na partneriyle çektirdiği el ele pozuyla veda etti

"Veda Mektubu" dizisinin pazartesi akşamı seyirciyle buluşan 24. bölümüyle ekran macerası son buldu.

Veda Mektubu’na partneriyle çektirdiği el ele pozuyla veda etti

“Veda Mektubu” dizisi dün akşam final yaptı. Kanal D’nin Most Production imzalı dizisinin Mehmet’i Emre Kıvılcım, Aslı rolüne hayat veren partneri Rabia Soytürk‘le el ele pozunun altına veda mesajı yazdı.

Kıvılcım “Veda Zamanı” cümlesiyle başladığı mesajında tüm ekip arkadaşlarına ve yapım ekibine teşekkür etti ve şunları yazdı:

“Tüm oyuncu arkadaşlarıma emeklerinden dolayı, dostluklarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. En başta canım partnerim Rabia Soytürk enerjine, güler yüzüne, yeteneğine sağlık… Çok zekisin biraz da panik atak.😌 Daha nice güzel işler seni bekliyor. Yolun hep açık olsun. #AsMeh unutulmayacak.. Tüm ekibe, emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.. Ve ve bizi en başından beri severek izleyen, bizi biz yapan, siz sevenlerimize… Başka hikâyeler de buluşmak üzere… Selamlar, sevgiler…❤️”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kulüp’ün İsmet’i Barış Arduç, “Saplantı”da Babür’e hayat verecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir